»Na tržišču z novim prodajnim programom izdelkov DR. HOUSE«.

Dezinfekcija. Nega. Čiščenje.

Da bi zadovoljili potrebe tako distributerjev kot končnih uporabnikov smo v naši poslovni enoti Tehnochem v Jurjevici zasnovali nov prodajni program DR. HOUSE, ki zajema tri področja.

Če se najprej posvetimo področju dezinfekcije govorimo znotraj Modrega programa o proizvodih- gel za razkuževanje in razkužilo. Proizvoda sta primerna za razkuževanje površin in rok, izdelana sta na alkoholni bazi zato zagotavljata zaščito pred virusi in bakterijami vključno z virusom COVID 19. Izdelka sta do kože prijazna in je ne izsušujeta, v gel za razkuževanje je dodan glicerin, ki še bolj preprečuje izsuševanje kože in jo neguje. Kljub temu po uporabi razkužila oz. gela priporočamo uporabo kreme za roke kozmetike Kancilja, ki jo podjetje proizvaja in trži že vrsto let.

Da sta proizvoda za dezinfekcijo še bolj učinkovita, in nas zaščitita pred kar se da veliko virusi in bakterijami nam to zagotavljajo pridobljeni testi učinkovitosti, ki so skladni z evropskimi EN standardi. Ti predstavljajo najbolj zanesljivo merilo učinkovitosti, saj razkužila podvržejo izjemno zahtevnim testom. Učinkovitost proizvodov za dezinfekcijo tako lahko laično razberemo že na prvi pogled, če ima na etiketi navedene EN standarde na več različnih mikroorganizmov, pomeni, da ima širši spekter delovanja.

V obdobjih povečanega tveganja za prenosljive bolezni je še posebej priporočljivo, da se odločamo za razkužila, ki so prestala testiranje po vsaj treh različnih EN standardih. Pozorni moramo biti predvsem na standard EN 1500 za Higiensko razkuževanje rok.

Področje nege znotraj DR.HOUSE Modrega programa pokrivata proizvoda tekoče negovalno milo z glicerinom in negovalni šampon za lase in telo.

Tekoče negovalno milo je dermatološko testirano, ima koži prijazen pH in vsebuje glicerin, ki je pomemben dejavnik preprečevanja izsuševanja kože, hkrati pa preprečuje vstop virusom in bakterijam v telo. Namenjeno je tako splošni kot profesionalni uporabi.

Negovalni šampon za lase in telo nam že z nazivom pove, da telo in lase neguje. Izdelek je dermatološko testiran, primeren tako za splošno kot profesionalno uporabo. Ima nevtralen vonj, je brez parabenov in barvil, ki sta dandanes lahko velik povzročitelj alergij. Primeren je za vsakdanjo uporabo.

In če se na koncu dotaknemo še zadnjega področja, ki ga zajema DR. HOUSE Modri program je to področje čiščenja. Da bo domače ali delovno okolje vedno izgledalo brezhibno, smo v Modri program dodali še univerzalno čistilo. Idealno je za čiščenje in razmaščevanje, primerno za čiščenje tal in vseh pralnih površin. Čistilo je pripravljeno za uporabo, a ga po potrebi lahko redčite, priporočena je uporaba rokavic.

Več informacij o izdelkih DR. HOUSE lahko dobite na spletni strani www.tehnochem.eu ali pa nam sledite na socialnih omrežjih Facebook in Instagramdr.house.eu.