Okolju prijaznejše ročke za rezervno gorivo

V našem podjetju se zavedamo, kako pomemben je prispevek k ohranjanju okolja, zato se zavezujemo sodobnim načelom trajnostne proizvodnje. V tem duhu smo posodobili proizvodnjo ročk za rezervno gorivo s prostornino 5, 10 in 20 litrov.

 

Zaveza k trajnosti

  • Skladnost z evropskimi standardi: Našo proizvodnjo izvajamo v skladu z evropsko direktivo 94/62/EC, ki predpisuje zmanjšanje količine uporabljenega plastičnega materiala, kar vodi v manjši vpliv na okolje.
  • Izboljšana tehnologija: Uporabljamo napredno tehnologijo z boljšim izkoristkom električne energije, ki omogoča ohranjanje enakih ali boljših proizvodnih standardov z manjšim energetskim odtisom.
  • Sledenje globalnim trendom: Skladno s strategijami trajnostne in okolju prijazne proizvodnje se zavezujemo k nenehnemu izboljševanju procesov ter zmanjševanju okoljskega vpliva.

 

S temi ukrepi prispevamo k varovanju okolja in prihodnosti za nas vse.

 

Ročke ter vsi dodatki, vključno z lijem in pokrovčkom, so v izdelani iz istega materiala, kar omogoča lažje recikliranje, saj ni potrebe po ločevanju različnih materialov. Poleg tega so vse ročke za rezervno gorivo UN certificirane, kar zagotavlja varnost pri shranjevanju in transportu nevarnih tekočin.

Za še boljšo uporabniško izkušnjo in lažje prepoznavanje shranjene vsebine je na pokrovčku možno označiti vrsto tekočine, ki se nahaja v ročki. S tem smo zagotovili še večjo praktičnost in varnost pri uporabi naših izdelkov.

Za več informacij o naših ročkah in tehničnih listih se lahko obrnete na našo prodajno ekipo preko e-pošte prodaja@plastik.si ali nas pokličete na telefonsko številko 05 33 02 632. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.