»Skupni prispevek do boljšega okolja«.

Ker se v našem podjetju zavedamo, da je prispevek k ohranitvi okolja zelo pomemben, se zavezujemo sodobnim trendom »trajnostne produkcije« in smo zato sklenili posodobiti proizvodnjo bencinskih ročk volumnov 5l, 10l ter 20l.

Naše zaveze:

  1. Proizvodnjo izvajamo skladno z evropsko direktivo 94/62/EC za zmanjšanje količine uporabljenega plastičnega materiala za proizvodnjo,
  2. uporabljamo boljšo tehnologijo (boljši izkoristek elektrike), ki nam omogoča doseganje enakih oz. boljših proizvodnih standardov z manjšim vplivom na okolje,
  3. stremimo k svetovnim trendom izdelave plastičnih produktov (skladno s strategijo »sustainable production«, »environmental friendly production«).

Ročke in dodatki (lij, pokrovček) so v celoti izdelane iz enakega materiala, kar pomeni lažje recikliranje (ker ni potrebno ločevanje). Vse ročke so UN certificirane, zato je v njih mogoče shranjevati oz. prenašati nevarne tekočine. Da bo uporabniška izkušnja še boljša in da boste vedeli, katero tekočino ste shranili v ročko, je na pokrovčku mogoče označiti vsebino.

Za dodatne informacije o izdelkih se lahko obrnete na naše prodajno osebje na email naslov: prodaja@plastik.si, ali pa na telefonsko številko 05 33 02 632.